horvathJ uj

Név: Horváth János
Cím: 2060 Bicske 
Telefon: +36/70/323-6782

Email:

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Weboldal: www.fajanko.net

Gyermekkorom óta nagyon jó barátom a fa. Ez a barátság a fából meghajlított íjakkal, csúzli ágasok készítésével, ostornyél faragásokkal, fűzfa sípok készítésével kezdődött. Aztán úgy tizenkét évesen megszegeltem magamnak az első szánkómat. Majd később,de még általános iskolásként repülő modellező szakkörön készítettünk különböző repülőket, természetesen fából. Sokat kellett fűrészelni lombfűrésszel és ezt nagyon szerettem. Örömmel fedeztem fel, hogy micsoda szépségeket lehet így készíteni. Aztán 1995-ben láttam fényképen egy lombfűrészgépet. Akkor eltökéltem magamban, hogy én is fogok venni egyet.

Később 2006-ban olyan munkahelyre kerültem, ahol lombfűrészgéppel dolgozhattam egész nap. Ez olyan öröm volt számomra, hogy azt csinálhattam végre, amit nagyon régóta szeretnék. Itt megtanultam nagyon jól dolgozni a géppel. Szerencsére a munkaadóm olyan volt, hogy nem volt nála jó, meg elfogadom, mert maximalista volt és csak a tökéletes, makulátlan munkát volt hajlandó elfogadni. Ezért aztán később, amikor önállósodtam, 2010-ben már könnyű dolgom volt, mert a gépet én is kiválóan tudtam használni, csak ötleteket kellett gyűjteni és megvalósítani. Azóta még jobban szeretem ezt a munkát.

Munkáimat folyamatosan fejlesztem, újakat iktatok be, a sok érdeklődésre oda szoktam figyelni, hogy mik azok a termékek, amiket leginkább keresnek. Másik fejlesztési ág: bútorfestő tanfolyamra járok szabad időmben egyesületen belül, órákat, sámlikat, polcokat, táblákat, stb. festek, az alapanyagot is magam készítem hozzá.

Termékeimet folyamatosan zsűriztetem, zsűri számot a Képző- és Iparművészeti Lektorátustól kaptam.

Szeretek a gyerekekkel foglalkozni, a székesfehérvári Bregyó nyári táborban gyermek foglalkozást tartottam. Évek óta a résztveszek a DENSO családi napon is, szintén gyermek foglalkozás keretében.
Vásárokban is megtalálható vagyok, pl. Sárvár Simon-júdás napi vásár, Őriszentpéter, Királyi napok Székesfehérvár, Adventi vásár Székesfehérvár a Püspöki palota udvarán, Aba napok, Fatális Nagyegyháza, Tűzzel-vassal fesztivál, Móri bornapok, Bicskei napok, Magyarok Érdi vásárain alkalmanként.

Bicskén élek a feleségemmel, van egy kis műhelyem is, ahol készítem a termékeimet nagy szeretettel.